Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under november 2009

Av Emelie - 23 november 2009 11:41

Kommer ni ihåg min gamla idé om att starta en webshop för katter? Nu börjar det kännas som att det faktiskt skulle kunna vara möjligt att genomföra, så jag satt hela kvällen igår och surfade på snygga kattprodukter som jag vill sälja genom min webshop. Det känns jätteroligt! Skrattande

Av Emelie - 22 november 2009 12:07

Yakovs matte Maria skriver:


"Det verkar som om jag inte tål min mascara Blinc längre...o det är ändå dax att byta. Ska man verkligen byta varannan var tredje månad..?! Hur som helst, det känns väldigt knäckande att inte kunna sminka mig, känner mig som en död sill...så det skulle vara fantastiskt om ME-mascaran hade funkat. Vad kostar den? Kan du i så fall skaffa den ganska snabbt?
Du, ska veta att jag är än så länge helnöjd med produkterna! Min hud verkar SUGA åt sig dem, som om ansiktet längtat efter dem hela sitt liv! Jag tror inte att jag inbillar mig - men huden verkar redan jämnare på nåt vis. Är detta sant - då är det fantastiskt ska du veta! Så kämpa på med ME-produkterna. Inget jag kan göra? Jag kanske inte vågar ta steget ut och sälja som du, men...tja, på annat vis stötta/hjälpa till?
Förresten min kompis Susanne, som var med hos mig, trodde du var mycket yngre, du skulle väl fylla 40 nu?, trodde du var mellan 30-35, så då måste väl ME-produkterna göra nytta!"
 
Min kommentar: Kul att Maria trivs med ME-produkterna, och hoppas att fler får upp ögonen för dem! Skrattande (Maria köpte rengöringskrämen, ansiktsvattnet och anti-wrinkle-krämen.)
  
Av Emelie - 21 november 2009 23:29

  

Livet är bra konstigt ibland. Tidigare har det knappt funnits en enda avelshane i Västra Götaland, och nu, när jag har Jasper, så finns det helt plötsligt fyra andra på avelshanelistan!!! (Varav en har en pappa som är brorsa till Jaspers pappa. Ja, det visar väl bara hur lite vi samarbetar här i regionen än så länge.) Jag tänkte att jag sätter in en annons på avelshanesidan, och vad händer? Jo, jag råkade ta fel bild, så den här bilden på Jasper som pytteliten kattunge låg ute en stund på avelshanesidan!Flört 

Av Emelie - 21 november 2009 19:10

 

Nu har vi gjort i ordning en kartong med hål i till Lucida med kattungemat, medan de andra kissarna bara får äta vuxenmat. När den vuxenmaten tar slut ska jag köpa specialmat för dräktiga katter: "Queen" från Royal Canin till mina kissar, för då är det snart parningsdags.  


De tre katterna får även dela på en påse våtfoder, "Kitten" från Royal Canin varje morgon.

Av Emelie - 21 november 2009 12:13

  

Jag älskar den här bilden som precis fångar vattendroppen innan den når fram till tassen. Gissa vem den här katten är! Skriv svaret som kommentarer. Ledtråd: det är en av "mina" katter.

Av Emelie - 20 november 2009 21:31

Måste bara berätta att föredraget med Emelie Cajsdotter igår var SÅ HIMLA BRA. Kyrkan var alldeles full med människor som hade kommit dit för att lyssna och efteråt ringlade sig en lång kö med människor som ville prata med henne. Jag var en av dem. Lämnade mitt visitkort och sa att jag gärna vill ha en konsultation och om hon någon gång ska ha en kurs så vill jag gärna vara med. Jag sa att jag vet att hon har mycket att göra, men hon sa att är det meningen så kommer det att bli av. Skrattande


Och idag var jag på familjekonstellationer igen och jag känner verkligen att detta är något jag vill fortsätta med i framtiden. Så otroligt...ja, jag vet inte vilka ord jag ska använda för att beskriva det som händer när man gör konstellationer. Det måste upplevas.


Däremot har jag börjat tvivla lite (igen) på om jag klarar av att försörja mig själv på att sälja ME. Alla andra verkar så skeptiska, så varför ska jag vara positiv? Och kommer det att fortsätta att vara roligt om jag vet att jag måste försörja mig på det? Är det inte enklare att bara fortsätta leva på bidrag?

Av Emelie - 19 november 2009 15:26

  

Cornelia, som föddes den 18 mars, väger redan 3,2 kilo! Alla tre katterna kommer att äta "Babycat instinktive" till och med den 1 december, då Lucida fyller 4 månader. Lisen, som inte har något som helst problem med övervikt, är normalviktig nu, medan Cornelia har vissa tendenser till fetma. Men Cornelia har ju faktiskt inte börja löpa ännu, vilket innebär en stor påfrestning för en katt, så då är det bra att ha lite extrahull att ta av.


Det enda jag behöver tänka på är att Cornelia inte bör vara tjock när hon ska ställas ut i februari.


Av Emelie - 19 november 2009 15:11

Lucida och Cornelia är ju sedan länge bästisar. Men idag såg jag att även Lisen var med och lekte!

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Ovido - Quiz & Flashcards