Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under mars 2009

Av Emelie - 30 mars 2009 17:56

Sara skrev:

"Säg bara till om du vill ha fler som kommer på gosbesök, har lite fler kattälskande kompisar som tittat på bilder och påpekat att dom gärna följer med o träffar katterna om dom får."


Ni är jättevälkomna! Du har ju så trevliga kompisar, dessutom!  ;-)

ANNONS
Av Emelie - 30 mars 2009 15:59

Har gått igenom alla inlägg ända sedan juli 2007, då jag precis hade bestämt mig för att bli uppfödare. Har lagt in alla inlägg i kategorier så att ni som är nya ska kunna hitta det ni söker! Det tog sin lilla tid, men nu ska jag försöka komma ihåg det medan jag skriver i fortsättningen. Inga fler inlägg under rubliken "Allmänt" är målet! Det har varit kul och intressant att läsa mina gamla inlägg. En del saker hade jag till och med glömt, och ibland blir jag förvånad över hur tidigt jag insåg vissa saker. Sedan jag startade har jag gått från nybörjare till erfaren bloggare och uppfödare. Ganska häftigt, egentligen!

ANNONS
Av Emelie - 30 mars 2009 15:29

Snart fyller kattungarna 2 veckor och då SKA man gosa mycket med dem, så det ser vi fram emot! Jag bjuder in alla jag träffar till att komma och hälsa på kattungarna, både för att jag själv tycker att det är så kul att träffa andras kattungar och för att jag vet att katterna också mår bra av det. Lämnar ut visitkort till både höger och vänster!


Lisen älskar verkligen att vara ute. Så mycket att jag ibland tänker att hon skulle må bättre av att vara utekatt när hon blir kastrerad. Idag var vi ute extremt länge, för jag råkade låsa mig ute och sedan fastnade kopplet i ett träd så Lisen fick gå ett tag i bara selen....;-) Jag funderar allvarligt på att omplacera Lisen när hon har fått sina kullar. Någon som bor på landet vore perfekt. Hon är också så trygg i sig själv att jag tror att omställningen kommer att gå lätt.

Av Emelie - 30 mars 2009 01:38

Jag vidhåller mitt påstående att kattmammor har det mycket lättare än människomammor. Se vad lugn och cool Evora är, när hon ligger utslagen på golvet! Alla de andra bilderna är en stilstudie av Cleo. Är sibiriska kattungar sötare än andra kattungar, eller är det bara jag som är partisk?

Av Emelie - 29 mars 2009 20:33

Har köpt fina barnkläder på nätet idag av märket Småfolk, som är mitt favoritmärke när det gäller barnkläder. http://www.ajabajakids.com/default.asp?mode=brands&brandID=11 

Härliga färger och roliga mönster! Det roligaste av allt var att vi hittade en klänning med katter på som var i rätt storlek! Den kan Loflickan ha på kalas! Ibland känns det befogat att köpa lite dyrare kläder till lilltjejen, för jag blir så himla glad av att se dem på henne! Det gäller att passa på för snart kan hon inte ha några Småfolkkläder längre, de går bara upp till storlek 7-8 år.

Av Emelie - 29 mars 2009 18:40

Idag var Charlies husse och matte här. Det var lite pinsamt, för jag låg och sov när de kom (hade sovit dåligt i natt).  ;-) De var väldigt glada över att se sin lille kille och Evora tog det coolt idag.


Idag har jag messat en kattintressent i Norge för att se om de möjligen är intresserade av lilla Clara. (De var lite oroliga att de skulle missa tingningen, för de kanske inte läser mail så ofta).


Jag har kommit på att jag kanske ska ställa ut Chilli och Cornelia på Elfsborgskattens utställning den 14 juni. Det är precis innan Chillis matte har hämtat henne, så det passar bra i tiden. En dröm har länge varit att ha en dubbelbur med små söta kattungar på en utställning!Av Emelie - 29 mars 2009 01:09

De här underbara bilderna på pappa Yakov tog Guro när hon var här för nästan ett år sedan för att hämta Alvina. Jag tycker helt klart att man kan se släktlikheter med hur kattungarna i A- och B-kullen har utvecklats! Tack Guro, jag skulle vilja ha dig här jämt för att ta bilder!  ;-)

Av Emelie - 29 mars 2009 00:52

Sara har bestämt sig för att tinga Cleo! Vi hoppas att allergin kommer att hålla sig i schack och att ni får många glada stunder med ert nya husdjur i framtiden!


Jag har startat en ny omröstning: Vem är du som läser min blogg? Har du själv sibirisk katt, eller har du någon annan sorts katt? Är du intresserad, men har inga egna katter? Kanske är du inte alls intresserad av katter? Ska bli spännande att se resultatet!  :-)

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se